Som forholdsvis ny ejer af Panasonics seneste skud på stammen i GH-serien, nemlig Micro Four Third-kameraet Panasonic Lumix DC-GH5, er jeg så småt begyndt på at filme samt knipse super skarpe billeder til erhvervsmæssig brug. Det er mest portrætfotos som billederne herunder, jeg gør mig i. Men tager også eventfotos samt laver mindre kommercielle videofilm.

 

 

 

 

 

Her er desuden et langtidseksponeret billede ud over den ikoniske, kunstige sø midt i København, Sortedam Dosseringen, hvor Irmas karakteristiske neonreklame med hønen (til højre) fra sin rede på et tag uafbrudt siden 1936 har lagt æg efter æg.

Jeg blev optaget på KBH Film&Fotoskole januar 2018, men takkede nej i sidste øjeblik, da jeg blev headhuntet som projektleder for startup organisationen Venture Cup Denmark. Her har jeg været siden – og selvom rejsen har taget mig længere tid, da jeg er selvlært foto- og videograf, er det nu min ambition at kunne tilbyde mine kunder erhvervsmæssige billeder, hvadenten det er eventfotos, portrætter eller korte videoer, fra sommeren 2019.

Kontakt mig – og vi finder ud af det med prisen. Vigtigst er, at I får en dygtig og pålidelig person til opgaven.