Foto & video

Bamdej Communication har en stor passion for – ikke kun på skrift at formidle – men også i fotografi. Som bekendt siger et billede mere end 1.000 ord. Det tror jeg fuldt og fast på. Derfor tilbyder jeg også fotografi af høj kvalitet. Hvad end dette er produkt, portræt, corporate og/eller event fotografi. 

Derudover lever og ånder jeg for videoproduktioner af højeste kvalitet. Jeg ønsker at formidle i levende billeder for at give min kommunikation større tyngde og gennemslagskraft. Ord og billeder kan ikke stå alene. En kombinationen, hvor video indgår, er nødvendig for, at budskabet i kommunikationen trænger mere tydeligt igennem.

Portræt fotos

Event fotos

Produkt fotos

Virksomhedsvideoer

CPH TALENTS FOTOS

Læs mere om CPH Talents projektet her.

Cph talents videoer

Læs mere om CPH Talents projektet her.

DRONE VIDEOER

Kontakt mig for et tilbud

E-mail: Keyvanbamdej@gmail.com
Telefon: +45 2684 8666
Close Zoom