Privatlivspolitik 

Når du er kunde hos Bamdej Communication, indsamler jeg personlige oplysninger for at tilbyde dig de tjenester, jeg beskæftiger mig med. Alle de personlige oplysninger, jeg indsamler om dig eller dit team leveres af dig/jer. Det kan indeholde navn, e-mail og personlige relevante data. Jeg laver noter undervejs både i hånden og digitalt ved vores fysiske såvel som online samtaler.

De personlige oplysninger du afgiver mig i forbindelse med fx en artikel udarbejdelse, projektledelse, fundraising, fotoshoot eller videoproduktion til jeres virksomhed opbevares forsvarligt i håndskrevet og elektronisk format og er kun tilgængelige for Keyvan Bamdej og betroede og professionelle samarbejdspartnere hos Bamdej Communication. Du kan til enhver tid anmode om indsigt i de personlige oplysninger, jeg har om dig og virksomheden, ligesom du har ret til at modtage en kopi af disse.

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet (under udarbejdelse) registrerer jeg dit navn og din e-mailadresse. Begge ting, du til enhver tid kan afmelde dig igen. 

Generelt 

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter dig af min website, indsamler og behandler jeg en række sådanne informationer. Det sker fx ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev og udfylder min kontaktformular. 

Jeg indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger. Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil – og du selv indtaster informationerne behandles desuden:

Navn, telefonnummer, e-mailadresse, fysisk adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev eller udfyldning af kontaktformular. 

Periode for opbevaring 

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg hos Bamdej Communication behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. 

Henvendelse herom kan ske til: keyvanbamdej@gmail.com 

Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. 

Websitet ejes og publiceres af: 

Keyvan Bamdej / Bamdej Communication
Martin Luther Kings Vej 9 st. th. 
2450 København SV

Ændring og opdatering af persondatapolitik

Jeg kan desuden få behov for at ændre denne persondatapolitik. Hvis det er muligt, vil jeg underrette dig via e-mail, såfremt jeg foretager mig betydelige ændringer. Jeg opfordrer dig dog løbende til at gennemlæse denne persondatapolitik for at holde dig orienteret om, hvordan jeg behandler dine personlige oplysninger.

Senest opdateret: April, 2021.

Kontakt MIg for et tilbud

E-mail: Keyvanbamdej@gmail.com
Telefon: +45 2684 8666
Close Zoom