Privatlivspolitik 

Privatlivspolitik 

Når du er kunde hos Bamdej Communication, indsamler vi personlige oplysninger for at tilbyde dig de tjenester, vi beskæftiger os med. Alle de personlige oplysninger, vi indsamler om dig eller dit team leveres af dig/jer. Det kan indeholde navn, e-mail og personlige relevante data. Vi laver noter undervejs både i hånden og digitalt ved vores fysiske såvel som online samtaler.

De personlige oplysninger du afgiver os i forbindelse med fx en artikel udarbejdelse, projektledelse, fundraising, fotoshoot eller videoproduktion til jeres virksomhed opbevares forsvarligt i håndskrevet og elektronisk format og er kun tilgængelige for Keyvan Bamdej og betroede og professionelle samarbejdspartnere hos Bamdej Communication. Du kan til enhver tid anmode om indsigt i de personlige oplysninger, vi har om dig og virksomheden, ligesom du har ret til at modtage en kopi af disse.

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet registrerer vi dit navn og din e-mailadresse. Begge ting, du til enhver tid kan afmelde dig igen. 

Generelt 

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter dig af vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker fx ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev og udfylder vores kontaktformular. 

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger. Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil – og du selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mailadresse, fysisk adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev, udfyldning af kontaktformular eller køb på hjemmesiden. 

Periode for opbevaring 

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi hos Bamdej Communication behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. 

Henvendelse herom kan ske til: keyvanbamdej@gmail.com 

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. 

Websitet ejes og publiceres af: 

Keyvan Bamdej / Bamdej Communication
Martin Luther Kings Vej 9 st. th. 
2450 København SV

Ændring og opdatering af persondatapolitik

Vi kan desuden få behov for at ændre denne persondatapolitik. Hvis det er muligt, vil vi underrette dig via e-mail, såfremt vi foretager os betydelige ændringer. Vi opfordrer dig dog løbende til at gennemlæse denne persondatapolitik for at holde dig orienteret om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger.

Senest opdateret: Februar, 2021.

Close Zoom