Global Startup Awards

I forbindelse med Nordic Startup Awards 2020 og Global Startup Awards 2020 blev jeg hyret ind for at hjælpe virksomheden, der står bag begge initiativer. Her skulle jeg stå bag produktionen af prisoverrækkelsen, der på grund af coronakrisen blev afviklet 100 procent digitalt frem for fysisk.

I produktionen stod jeg for:
– Manuskript på engelsk
– Casting af gæster – Mia Wagner, David Helgason, Ulrik Harald Bie, Tommy Ahlers, Kim Balle
– Casting af statister
– Projektledelse af green screen optagelser i lydisoleret studie
– Post produktion – klip, lyd, lys og colorgrading

Skal du have produceret professionelt videoindhold? Lad os tage en uforpligtende snak.

Skræddersyet liste over stakeholders + outreach strategi:

Jeg kan bistå med en målrettet stakeholderliste samt en udførlig hands-on outreach strategi, der gør, at du kan tage kontakt til dine interessenter på en nem og overskuelig måde. Dette fik jeg gjort for Nordic Startup Awards forud for deres arrangement i 2023.

Se mere om Global Startup Awards HER.

Andre spændende cases

Spirii

I forbindelse med at platformsudbyderen Spirii vandt prisen som den mest grønne startup til Global Startup Awards, understøttede jeg virksomheden ...
Læs case

OSAA Innovation ApS

Jeg var en af stifterne bag OSAA Innovation ApS, som er en medikoteknisk virksomhed med en banebrydende, patenteret, mobil IV-drop ...
Læs case

Venture Cup Denmark

Jeg var projektleder, teamleader og fundraiser hos Venture Cup Denmark i knap tre år. I den tid, jeg var hos ...
Læs case

Spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte mig for en uforpligtende snak.