Journalistik

Bamdej Communication har produceret journalistisk indhold til en lang række landsdækkende medier, herunder Politiken og Berlingske samt eksempelvis HK – it, medie og industri og Psykiatrifonden m.m. 

Jeg har erfaring med nyhedsartikler, portrætter, baggrundsartikler, features, anmeldelser samt ikke mindst guides og tutorials, ligesom at jeg er meget nysgerrig, analytisk og grundig i min research tilgang.

Mens jeg har forfattet alle teksterne til Berlingskes artikler anvist herunder, er billederne taget af fotografer med tilknytning til Berlingske.

DR har de sidste ti år haft umådelig svært ved at følge TV 2s dansetrin, når sidstnævnte har blændet op for »Vild med dans«. Nu skal et nyt og alternativ underholdningsprogram, »Versus«, forsøge at tage kampen op mod rivalen på ny. Vi var med bag kulissen til én af optagelserne.
Learn More

Operasanger Jakob Vad

Han bander, når han bliver bedt om det, elsker hiphop, er mere til mørk end letbenet musik, og så er han kæmpestor Liverpool FC-fan. Mød Jakob Vad, der trods sin unge alder allerede har sunget flere store partier, og i år er blevet kåret som Årets Unge Operatalent 2014.
Learn More
11-årige Joey Alexander fra Indonesien har begejstret jazzverdenen, siden han for tre år siden blev opdaget af Herbie Hancock.
Learn More
Han drømmer om at kvalificere sig til ironman-løbet på Hawaii og elsker at svømme i det tyrrhenske hav. Mød Danmarks mest vindende cykelrytter Rolf Sørensen, der udgør den ene halvdel af kommentatorduoen Rolf og Ritter på TV 2, når Tour de France ruller i gang.
Learn More
Over 100.000 solgte billetter og økonomisk gevinst på måske 20 mio. kroner. Mindeværdige koncerter. Glade gæster. Mindre affald og markant fald i tyveri- og voldtægtssager. Roskilde Festival blev en succes, mener arrangører, politi og anmeldere.
Learn More

Kontakt mig for et tilbud

E-mail: Keyvanbamdej@gmail.com
Telefon: +45 2684 8666
Close Zoom