Osaa innovation

Bamdej Communication har været medstifter af den medicotekniske virksomhed OSAA Innovation ApS, der forsøger at erstatte de eksisterende dropstativer på hospitalsgangene med en mekanisk IV-løsning, der gør patienter uafhængige af stativet og dermed mobile.

OSAA Innovation ApS er er en medicoteknisk startup virksomhed stiftet i 2016. Rødderne til idéen om IV-GO, opfindelsen bag mobilisering af patienter, der modtager drop via stativ, patentet og det teknologiske frembrud går dog tilbage til år 2010.

Bamdej Communication har været projektleder for virksomheden i dets helt tidlige fase i halvandet år fra år 2016 – 2017, hvor risikoen for projektet var størst, herunder afholdt over 400 møder med relevante stakeholders i startup økosystemet i Danmark og Sverige.

Herforuden har vi stået for fundraisingen hos offentlige aktører såsom innovationsfondene, navnligt Innovationsfonden og Otto Bruuns Fonden, kapitalrejsning hos privat investorer fra erhvervslivet, udarbejdelse af 40-sider forretningsplan, udvikling af pitch materiale på dansk og engelsk, stået for en ny hjemmeside, sikret otte presseomtaler og vundet flere iværksætterpriser samt deltaget i Danish Tech Challenge og Scale It programmet via Innovationscentre Denmark Silicon Valley gennem førsteplads i Venture Cup Denmark’s idékonkurrence januar 2017.

Kontakt mig for et tilbud

E-mail: Keyvanbamdej@gmail.com
Telefon: +45 2684 8666
Close Zoom