ATLANT 3D Nanosystems

DTU nanoteknologivirksomheden ATLANT 3D Nanosystems ville øge deres synlighed over for relevante stakeholders – både for at udbrede kendskabet til deres DeepTech-løsning, men også for at tiltrække potentielle, fremtidige investorer.

Som et led i den strategi producerede jeg en række videoer, som havde til hensigt at showcase virksomhedens produkt og positionere CEO’en, Maksym Plakhotnyuk. I samme omgang tog jeg en række fotos fra deres laboratorium i Nürnberg for at vise ATLANT 3D Nanosystems’ produktion og teknologi.

Hvis du også vil øge din virksomheds synlighed blandt relevante stakeholders, kan jeg hjælpe med den rette strategi og produktion af indhold.

Kontakt mig, og lad os tage en snak.

Læs mere om ATLANT 3D Nanosystems HER.

Andre spændende cases

Copenhagen Talents

Eftersom at jeg synes, at vi i Danmark generelt hylder vores iværksættere og talenter for lidt, satte jeg mig for ...
Læs case

Innovation Centre Denmark

På vegne af TechBBQ har jeg produceret en længere video, hvor jeg showcaser Innovation Centre Denmark’s (ICDK) tilbud til danske ...
Læs case

Københavns Idrætsforening For Udviklingshandicappede (KIFU)

Til et nyt katalog, som Københavns Idrætsforening For Udviklingshandicappede (KIFU) skulle have lavet til deres medlemmer, ønskede de en lang ...
Læs case

Spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte mig for en uforpligtende snak.