ATLANT 3D Nanosystems

DTU nanoteknologivirksomheden ATLANT 3D Nanosystems ville øge deres synlighed over for relevante stakeholders – både for at udbrede kendskabet til deres DeepTech-løsning, men også for at tiltrække potentielle, fremtidige investorer.

Som et led i den strategi producerede jeg en række videoer, som havde til hensigt at showcase virksomhedens produkt og positionere CEO’en, Maksym Plakhotnyuk. I samme omgang tog jeg en række fotos fra deres laboratorium i Nürnberg for at vise ATLANT 3D Nanosystems’ produktion og teknologi.

Hvis du også vil øge din virksomheds synlighed blandt relevante stakeholders, kan jeg hjælpe med den rette strategi og produktion af indhold.

Kontakt mig, og lad os tage en snak.

Læs mere om ATLANT 3D Nanosystems HER.

Andre spændende cases

Alt Om Iran

Jeg udviklede et nichemedie fra bunden for at skabe plads til alternative nyheder og historier om og fra Iran til ...
Læs case

TechBBQ

Jeg blev qua min erfaring i krydsfeltet mellem medier og iværksætteri headhuntet som pressechef til TechBBQ august 2021 for at ...
Læs case

Innovation Centre Denmark

På vegne af TechBBQ har jeg produceret en længere video, hvor jeg showcaser Innovation Centre Denmark’s (ICDK) tilbud til danske ...
Læs case

Spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte mig for en uforpligtende snak.