Impact the Future

I forbindelse med Impact the Futures debut konference i Sønderborg i 2021, lavede jeg to videoproduktioner fra arrangementet på vegne af TechBBQ og arrangørerne, således at begge fik dokumentation fra eventet til fremtidig promovering.

Mens den ene af de to videoer belyste begivenheden fra et overordnet perspektiv, inklusiv deltagere og arrangører, gik den anden video tæt på én af oplægsholderne, arkitekten Indy Johar, for at få vedkommendes perspektiv foldet ud.

Begge videoer blev brugt til at markedsføre begivenheden efterfølgende til partnere og samarbejdspartnere, ligesom de efterfølgende kunne ses af personer, som ikke havde mulighed for at deltage i arrangementet. På den måde har de et langt kommercielt efterliv.

Udover de almindelige optagelser fra inde i bygningen blev der kræset for materialet ved, at der oveni blev skudt nogle flotte droneoptagelser uden for Syddansk Universitets bygning, således at omgivelserne nær Als Sund og Sønderborg Bugt blev vist i al sin pomp og pragt.

Har du et event, som skal promoveres? Så kan jeg bistå med videoproduktion, som kan skabe opmærksomhed omkring eventet og deltagerne.

Kontakt mig og lad os tage en uforpligtende snak.

Læs mere om Impact The Future HER.

Andre spændende cases

Injurymap

Injurymap bad mig om at hjælpe dem med udarbejdelse af to artikler til promovering af deres app. De interviewede brugere ...
Læs case

Kjøbenhavns Boldklub

Kjøbenhavns Boldklub havde behov for en række kampagnevideoer, der i kølvandet på coronanedlukningen i 2020 og 2021, skulle sætte spot ...
Læs case

DROBE.media

Som underleverandør til DROBE.media producerede jeg en række optagelser for kunder såsom 3Shape, ATOS Medical, Copenhagen Business School, Digital Hub ...
Læs case

Spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte mig for en uforpligtende snak.