Techbbq

Bamdej Communication har ydet professionel konsulent arbejde for skandinaviens største startup & tech messe TechBBQ. Opgaven bestod i at bistå organisationen med hele dens presseindsats og PR, hvilket primært vil sige at sørge for at invitere relevante stakeholders til konferencen. 

Især højtprofilerede tech-journalister fra ind- og udland var øverst på listen, ligesom det gjaldt om at identificere potentielle historier og sælge dem ind til relevante medier i Danmark, Norden, Europa og USA. 

Det lykkedes mig blandt andet at få historier ind til Børsen, Berlingske, ComputerworldIngeniøren, IT Watch, Millionærklubben og TechSavvy Media.

Foto: Bamdej Communication / Keyvan Bamdej

Video Interviews

Jeg har udover klassisk PR-arbejde med at identificere og pitche historier til pressen, interviewet Sam Eshrati, COO i startup organisationen TechBBQ, i forbindelse med, at konferencen nu atter – efter et års fysisk fravær på grund af Coronapandemien i 2020 – finder sted i Øksnehallen i København 16. og 17. september. 

Se de seks små video interviews med Sam Eshrati herunder:

Professionelle kilder

Jeg fik fornøjelsen af at interviewe David Simas, CEO for Obama Foundation, samt ikke mindst at få taget et billede med ham, selvom det er en ting, som jeg næsten aldrig gør med professionelle kilder. Det var nu alligevel en fristelse, som var svær at modstå, eftersom David Simas en sjælden gang var på dansk jord, så sandsynligheden for at se ham igen er meget lille. Derudover har han jo bare så ufattelig inspirerende en personlig historie og karriere.

Udover David Simas fik jeg også mulighed for at interviewe:

Produktion af Presse Side

Endvidere har jeg bygget TechBBQ’s presseside fra scratch for år 2021 ved hjælp af WordPress Elementor.  Her har jeg lagt al relevant pressemateriale op på siden www.techbbq.dk/press. 

Først og fremmest har jeg kommunikeret og koordineret med 10 danske startup virksomheder (Fresh.Land, Nøie, Last Object, Lenus, Contractbook, Worksome, Lyras, Loop-it, Stykka og Certainly) i forbindelse med deres live præsentation til pressekonferencen i Øksnehallen 17. september 2021 samt modtaget og uploadet hver enkelt startups pitch deck præsentationer til pressesiden, dernæst ditto pressemeddelelser fra øvrige nordiske virksomheder, som ønsker promovering – og sidst men ikke mindst status reporter fra partnere fra startup økosystemet til pressekonferencen 16. september 2021, fx:

Vækstfonden, Digital Hub Denmark, Obama Foundation og TechBBQ’s egen rapport i samarbejde med Cecilie Willer fra Today og Velliv Foreningen omkring “mental sundhed”

Endelig har jeg været redaktør på fem mindre artikler og omtaler som vi på kommunikationsholdet fik produceret. Disse historier skulle tjene det formål at give journalisterne, der deltog i konferencen, inspiration til, hvad de evt. kunne skrive om. Historierne blev forfattet med afsæt i konferencens fire hovedtemaer som anvist nedenunder.

Se den færdige presseside herunder:

TechBBQ Team Photo

Ved konferencens afslutning tog VINIA Media – produktionsholdet, der for fjerde år i træk og siden år 2018 har stået for alle optagelser og livestreams – traditionen tro et fællesfoto af alle involverede medarbejdere. Alle fra frivillige til studentermedarbejdere til fuldtidsansatte, freelancere som jeg selv og endelig ledelsen deltog.

Kontakt mig for et tilbud

E-mail: Keyvanbamdej@gmail.com
Telefon: +45 2684 8666
Close Zoom