Copenhagen Talents

Eftersom at jeg synes, at vi i Danmark generelt hylder vores iværksættere og talenter for lidt, satte jeg mig for at bygge et nyt koncept, Copenhagen Talents, hvor jeg lavede 5-10 minutter lange video portrætter med talenter fra forskellige industrier såsom sport, kultur og erhverv.

Min intention var at skabe medrivende fortællinger med stor autenticet, hvor interviewpersonen kom i fokus og blev portrætteret, så man kunne mærke dem meget tydeligere – og hvor de selv fik lov til at fortælle deres historie.

Som solo videojournalist mødtes jeg med nøje udvalgte talenter på deres hjemmebane – i deres rette element – hvad end det var tennis, ishockey, svømning, ridning, fashion, teknologi eller arkitektur.

Produktionerne ligger i dag på Biites, YouTube og på Copenhagentalents.dk.

Hvis du ønsker portrætter af dine medarbejdere, talenter eller kunder, kan jeg være behjælpelig med at producere disse for jer. Det kan også være, at du skal have udviklet et koncept fra bunden, så kontakt mig endelig til en uforpligtende snak.

Se mere om Copenhagen Talents HER.

Andre spændende cases

Adcendo

I forbindelse med en rekordstor kapitalrejsning på 380 millioner kroner ønskede biotekvirksomheden Adcendo, som er en biotekvirksomhed med base i ...
Læs case

Venture Cup Experts

Jeg har udviklet og designet et mentorprogram for iværksættere fra de danske universiteter samt rebrandet det fra “Startup Mentors” til ...
Læs case

Copenhagen Talents

Eftersom at jeg synes, at vi i Danmark generelt hylder vores iværksættere og talenter for lidt, satte jeg mig for ...
Læs case

Spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte mig for en uforpligtende snak.