Københavns Idrætsforening For Udviklingshandicappede (KIFU)

Til et nyt katalog, som Københavns Idrætsforening For Udviklingshandicappede (KIFU) skulle have lavet til deres medlemmer, ønskede de en lang række nye fotos af deres brugere.. Til dette formål fik jeg taget fotos af medlemmerne under fysisk udfoldelse ved forskellige sportsgrene og aktiviteter såsom svømning, fodbold, badminton, karate, dans, stikbold, esport, m.m.

Jeg hjælper gerne med at udarbejde materiale til kataloger, brochure og flyers, hvor jeg kan bidrage med alt fra tekster til fotos. Kontakt mig og hør nærmere.

Læs mere om KIFU HER.

Andre spændende cases

ComplyCloud

I samarbejde med COPUS, der efterhånden er et anerkendt PR bureau i København, og på vegne af startup organisationen TechBBQ, ...
Læs case

Alt Om Iran

Jeg udviklede et nichemedie fra bunden for at skabe plads til alternative nyheder og historier om og fra Iran til ...
Læs case

Geras Solutions

I forbindelse med at den svenske digitale sundhedsvirksomhed Geras Solutions vandt en af TechBBQ’s prestigefulde internationale startup pitch konkurrencer, lavede ...
Læs case

Spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte mig for en uforpligtende snak.