Københavns Idrætsforening For Udviklingshandicappede (KIFU)

Til et nyt katalog, som Københavns Idrætsforening For Udviklingshandicappede (KIFU) skulle have lavet til deres medlemmer, ønskede de en lang række nye fotos af deres brugere.. Til dette formål fik jeg taget fotos af medlemmerne under fysisk udfoldelse ved forskellige sportsgrene og aktiviteter såsom svømning, fodbold, badminton, karate, dans, stikbold, esport, m.m.

Jeg hjælper gerne med at udarbejde materiale til kataloger, brochure og flyers, hvor jeg kan bidrage med alt fra tekster til fotos. Kontakt mig og hør nærmere.

Læs mere om KIFU HER.

Andre spændende cases

Global Startup Awards

I forbindelse med Nordic Startup Awards 2020 og Global Startup Awards 2020 blev jeg hyret ind for at hjælpe virksomheden, ...
Læs case

Wonderful Copenhagen

Jeg har hjulpet Wonderful Copenhagen med autentiske portrætter af deres iværksættertalenter i form af videoproduktion i høj kvalitet. Helt konkret ...
Læs case

OSAA Innovation ApS

Jeg var en af stifterne bag OSAA Innovation ApS, som er en medikoteknisk virksomhed med en banebrydende, patenteret, mobil IV-drop ...
Læs case

Spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte mig for en uforpligtende snak.