Alt Om Iran

Jeg udviklede et nichemedie fra bunden for at skabe plads til alternative nyheder og historier om og fra Iran til danskerne. Det lykkedes at få både partnere og sponsorer til hjemmesiden – og opnå en enorm stor goodwill fra det store iranske community i Danmark. Derudover fik vi gennem tiden sikret en trofast følgeskare på både Facebook og til en håndfuld af vores fysiske events.

Da jeg selv har iranske rødder, var Alt om Iran et con amore projekt, som desværre ikke længere har en aktiv redaktion. Udviklingen af Alt om Iran har dog givet mig indsigt i, hvordan man skaber et medie fra bunden, ligesom jeg også har fået erfaring med at sikre sponsorer og partnerskaber.

Hvis du ønsker at udvikle dit eget brand – fx et nye medie – kan jeg bidrage med sparring og idéer til, hvordan det bedst kommer i luften. Du er velkommen til at kontakte mig.

Se mere om “Alt Om Iran” HER.

Titel: “Anne og Anders tilbage til rødderne: Iran” – (klik på foto herunder for at se video på dr.dk)

Hovedrolle: Keyvan Bamdej, 31 år

Tilrettelæggelse: Per Dohm

Udløber: 18. april, 2026

Andre spændende cases

Spirii

I forbindelse med at platformsudbyderen Spirii vandt prisen som den mest grønne startup til Global Startup Awards, understøttede jeg virksomheden ...
Læs case

Venture Cup Experts

Jeg har udviklet og designet et mentorprogram for iværksættere fra de danske universiteter samt rebrandet det fra “Startup Mentors” til ...
Læs case

OSAA Innovation ApS

Jeg var en af stifterne bag OSAA Innovation ApS, som er en medikoteknisk virksomhed med en banebrydende, patenteret, mobil IV-drop ...
Læs case

Spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte mig for en uforpligtende snak.