Innovation Centre Denmark

På vegne af TechBBQ har jeg produceret en længere video, hvor jeg showcaser Innovation Centre Denmark’s (ICDK) tilbud til danske virksomheder, der ønsker at afsøge de internationale markeder.

Omdrejningspunktet for videoen var helt konkret Seoul, hvor to startups, “Rokoko” og “Kanda”, netop var hjemvendt efter deltagelse i en konference omkring metaverset. Begge repræsentanter fra virksomhederne taler om, hvad de har fået ud af programmet, ligesom ICDK fortæller, hvad de ønsker at hjælpe danske startups med, samt ikke mindst futuristiske spådomme fra Sofie Hvitved, som er fremtidsforsker hos Copenhagen Institute for Futures Studies (CIFS).

Udover denne produktion er der tre optagelser mere, som er filmet til TechBBQ.

Skal du promovere din virksomhed eller innovation? Så er videoproduktioner en god måde at øge synligheden på. Jeg står til rådighed for en uforpligtende snak.

Se mere om Innovation Centre Denmark HER.

Se herunder et udpluk af videoer, som jeg har produceret for ICDK:

Andre spændende cases

Spirii

I forbindelse med at platformsudbyderen Spirii vandt prisen som den mest grønne startup til Global Startup Awards, understøttede jeg virksomheden ...
Læs case

Venture Cup Denmark

Jeg var projektleder, teamleader og fundraiser hos Venture Cup Denmark i knap tre år. I den tid, jeg var hos ...
Læs case

Wonderful Copenhagen

Jeg har hjulpet Wonderful Copenhagen med autentiske portrætter af deres iværksættertalenter i form af videoproduktion i høj kvalitet. Helt konkret ...
Læs case

Spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte mig for en uforpligtende snak.