Fresh.Land

Under coronakrisen mødtes jeg med Fresh.land for at hjælpe dem med en videoproduktion omkring et nyt samarbejde med Godis Grønt, som er en lille alsidig økologisk grøntsagsproduktion i Lejre.

Her fik jeg taget en lang rækkeportræt fotos af både Fresh.Land og Godis Grønt, som de siden er blevet så glade for, at de foruden LinkedIn har fået dem oppe at hænge på væggen derhjemme.

Udover fotografierne optog jeg tre forskellige videoer til brug på sociale medier, således at de kunne promovere det nye samarbejde over for deres kunder og øvrige netværk.

Mangler du indhold til din virksomhed eller organisation? Jeg hjælper gerne med både fotos og videoer, som kan bruges til at skabe større synlighed. Kontakt mig og lad os tage en uforpligtende snak.

Læs mere om Fresh.land HER.

Andre spændende cases

Venture Cup Denmark

Jeg var projektleder, teamleader og fundraiser hos Venture Cup Denmark i knap tre år. I den tid, jeg var hos ...
Læs case

OSAA Innovation ApS

Jeg var en af stifterne bag OSAA Innovation ApS, som er en medikoteknisk virksomhed med en banebrydende, patenteret, mobil IV-drop ...
Læs case

Spirii

I forbindelse med at platformsudbyderen Spirii vandt prisen som den mest grønne startup til Global Startup Awards, understøttede jeg virksomheden ...
Læs case

Spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte mig for en uforpligtende snak.